Dolgozzon a lehető legjobb munkaerővel!

Teljesítsen várakozásokon felül. Szárnyalja túl célkitűzésit. Győzze le versenytársait. Ezt mind megteheti, de ehhez többre van szüksége egy egyszerű emberi erőforrás szolgáltató cégnél. Önnek a legjobb tehetségeket átfogó hálózat kell.

Beszéljünk az Ön munkaerőigényéről.

Pontosan hány alkalmazottra van szüksége? Milyen típusú munkaköröket szeretne betölteni? Mikor szeretné, hogy a munkavállalók elkezdjenek dolgozni? Függetlenül attól, hogy kölcsönzési vagy közvetítési iparágról van szó, 5 vagy akár 5000 nyitott pozíciója van, egy olyan személyre szabott tervet készítünk Önnek, amely illeszkedik költségvetéséhez és bármikor szabadon alakítható. Ennek elfogadását követően azonnal megkezdjük a keresést, hogy mihamarabb megtaláljuk a megfelelő jelölteket.

Szolgáltatások, amelyekben kiemelkedők vagyunk

Assessment Center

Az Adecco az adott szervezetre kialakított és specializált technikákat alkalmazva választja ki a legmegfelelőbb jelelölteket.

Az Assesment Center során a jelöltek személyes jellemzőit és készségeit szisztematikusan megvizsgáljuk, amelyről objektív leírást készítünk. Ez tartalmazza a személyes és szakmai fejlődési lehetőségeket egyaránt. Az értékelésben a jelöltek kommunikációs készségei, valamint javasolt fejlesztési területei a pontos tréningek megnevezésével együtt kerülnek feltüntetésre, ezzel biztosítva a cégek számára a hosszú távú sikerességet.

Munkaerő-kölcsönzés

Gyakran adódik olyan helyzet egy vállalat életében, amikor hirtelen megnövekszik a munkaerőigénye, például egy szezonális tevékenység, egy váratlan megrendelés, egy új termék bevezetése, szülési szabadságok okán vagy akár nem várt betegségek és balesetek miatti távollétből fakadóan.

Amennyiben hasonló helyzetbe kerülne, az Adecco biztosítja a megfelelő segítséget, a szükséges munkaerő toborzásával és kiválasztásával. Sőt mi több, cégünk a kölcsönzöttek teljes munkaügyintézését átvállalja, minden jogi és törvényi keretet betartva.

Global Mobility

Nemzetközi partnereink közreműködésével az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk teljes körűen:

  • Az EU-s/nem EU-s állampolgárok Magyarországon történő foglalkoztatásának kialakítása
  • Külföldi oklevelek honosítása
  • Munkavállalási engedélyek beszerzése
  • Rövid és hosszú távú tartózkodási engedélyek intézése
  • Az adó-visszatérítés Magyarországra történő beérkezéskor/távozáskor
  • Családegyesítési eljárás
  • A családegyesítési eljárás
  • A magyar állampolgárok külföldön történő elhelyezésével kapcsolatos ügyek intézése
  • A szükséges tanústványok megszerzése
  • Nemzetközi csapatunk készséggel áll rendelkezésére nemzetközi munkaüggyel, szabályozással kapcsolatos kérdéseit illetően.

Tréning

Cégünk széles termékkínálattal rendelkezik képzések, tréningek és szervezetfejlesztés terén. Programjainkat az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően alakítjuk ki, a legújabb eljárások szerint.

Az Adecco Training a szervezet minden szintjére kész programokat biztosít, a fizikai készségek fejlesztésétől kezdve egészen a közép- és topmenedzsment képzéséig.

Hisszük, hogy partnereinket a teljes karrierútjuk során tudjuk támogatni, a munkaerő-kölcsézéstől egészen a szervezetfejlesztésig.

Tömeges kiválasztás

Ha bővíteni kívánja meglévő termelési kapacitását, vagy egy új vállalkozást kíván létrehozni, amelyhez szakképzett, a megfelelő készségekkel és képességekkel rendelkező személyzetet keres, az Adecco segít ennek kivitelezésében.

A tömeges kiválasztás nagy létszámú jelöltek toborzására alkalmas.
A módszer egy rendkívül összetett folyamat, amely komoly koordinációt igényel a pozíciók médiában történő hirdetésétől kezdve a hatékony szűrési folyamatok kialakításán át.

Az Adecco olyan technikákkal és eszközökkel rendelkezik, amelyek a jelöltek azonnali értékelését biztosítják, ezáltal tudjuk a kiválasztási folyamatot maximálisan az Ön igényeihez alakítani.

Az Adecco Cégcsoport

Az Adecco Cégcsoport a világ vezető HR szolgáltatásokat nyújtó cége. Az általunk kínált minőségi szolgáltatások tükrözik a magyar piac pontos ismeretét, valamint az ügyfél igényeinek mélységében történő megértését. Szolgáltatásainkat az 50 év alatt felhalmozott tapasztalat és tudás alapján alakítottuk ki, amelyeket folyamatosan a legmodernebb módszerekkel fejlesztünk.

Annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat még vonzóbbá és költséghatékonyabbá tegyük, folyamatosan új megoldásokat alakítunk ki ügyfeleink számára.

Az Adecco több mint 31.000 alkalmazottal, közel 5100 irodával, több mint 60 országban biztosít emberi erőforrás szolgáltatásokat.

Hozzáállásunk

Kíváncsi, hogyan tudjuk megtalálni bárhol és bármikor a legjobb munkaerőt?

Tudjon meg többet!

Rólunk

Szívesebben beszélünk Önről, de ha érdekli, akkor örömmel mesélünk magunkról is.

Tudjon meg többet!

Munkaerő-kölcsönző szolgáltatások

Kölcsönzés, try&hire, bérszámfejtés, RPO, on-site management.

Bármi másra szüksége volna? Üljünk le és beszéljük meg.

Tekintse meg szolgáltatásainkat

Lépjen velünk kapcsolatba

Nézze meg, milyen közel van Önhöz a legközelebbi irodánk.

Hazafelé vagy út közben nézzen be hozzánk.

Irodakereső

Ők minket választottak

Szeretne néhány tanácsot?

24/07/2017

Munka, pihenés, szórakozás és Vakáció

12/06/2017 in Hírek

Célkeresztben az idegen nyelvű állásinterjúk

Nyelvtudást igénylő munkakörök esetében elengedhetetlen felmérni a jelölt nyelvtudásának szintjét. Először is rántsuk le a leplet az álláshirdetésekben szereplő megnevezésekről, melyek szerint folyékony/kommunikációs/tárgyalási szintű stb. nyelvtudás szükséges. Mit is jelentenek…
Tudjon meg többet!
11/06/2017 in Hírek

Ismerjük meg a felvételi tesztek világát!

Egy állásinterjú önmagában is stresszt okoz a pályázók számára, de ha még tesztírásra is invitálják akkor ez végképp megrémiszti a jelentkezőket. Mi lehet az oka, hogy sokan rettegnek ezektől a…
Tudjon meg többet!
10/06/2017 in Hírek

Négy lépéssel a tökéletes önéletrajzig

Sokan úgy tartják, hogy egy jó önéletrajz biztos útlevél egy jó álláshoz. De vajon mi szükséges egy jó önéletrajzhoz?  Kövesd ezt a négy lépést, hogy Tied legyen a legjobb CV.…
Tudjon meg többet!
09/06/2017 in Hírek

9+1 Tipp a sikeres álláskereséshez

NE FÉLJ ÖNMAGAD LENNI! Néha hajlamosak vagyunk azt mondani egy interjún, amiről úgy gondoljuk, hogy a másik oldalon ülő hallani akar. A HR szakember azonban Téged akar megismerni és megtudni…
Tudjon meg többet!
További lehetőségek megtekintése

Álláskereső vagy?

Upsz. Ez az oldal a munkáltatóknak szól. Gyorsan ugorjunk át a nyitott álláslehetőségekre.

Álláslehetőségek