Válaszolj néhány kérdésre,
kattints néhány gombra és már jelentkeztél is a meghirdetett állásra.

Tényleg pofon egyszerű a jelentkezés! Hidd el!

Töltsd ki a rövid jelentkezési lapot, küldd el az adataidat és hagyd, hogy mi keressük meg Neked a legjobb munkát. Vagy böngéssz az állásajánlatok között és jelentkezz Te magad. Te döntesz.

Igen, ez tényleg ennyire egyszerű.

Állasajánlatok

Mit történik, miután jelentkeztél?

Most képzeld el, hogy elküldted nekünk a jelentkezésed.
Tényleg elképzelted? Helyes. Akkor lássuk, hogy valójában mit fogunk csinálni:

Átnézzük
a jelentkezésed

Találkozol a
toborzási tanácsadóval

Elkezded az
új munkád

GY.I.K.

Van esetleg eddig bármilyen kérdésed? Örömmel segítünk.
Nézd meg a válaszokat azokra a kérdésekre, amelyek leggyakrabban érkeznek hozzánk!

Fizetnem kell azért, hogy az Adecco-n keresztül találjak munkát?

Nem! A munkakeresés rajtunk keresztül teljesen díjmentes! Ha megtaláljuk Neked álmaid munkáját, az Neked nem kerül semmibe. És a CV tippek? Szintén díjmentesek. Felkészítés az interjúra? Még mindig díjmentes. Karriertanácsadás? Nulla forint. Bármit, amit csinálunk, az Neked semmilyen költséget nem jelent.

Hogyan találtok nekem munkát?

Minden azzal kezdődik, hogy elküldöd nekünk a jelentkezésed, vagy itt, a honlapon pályázol egy adott állásajánlatra. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy megfelelsz egy jelenleg nyitott pozíciónkra, felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszélünk egy találkozót, ahol jobban megismerhetünk.

A találkozás során készségeidről, tapasztalataidról és karriercéljaidról fogunk beszélgetni. Sőt, még arra is kitérünk, hogy miket szeretsz csinálni szabadidődben. Csak bátrán, figyelünk! Talán pont emiatt fogjuk megtalálni a legjobban Hozzád illő munkát. Ezt követően felmérjük a készségeidet, valamint leellenőrizzük a referenciáidat.

Végezetül felkészítünk a partnercégünkkel történő interjúra, hogy mielőbb elkezdhess dolgozni. Így működik a folyamat. Ugye, milyen egyszerű? (e fenti szakasz kétszer szerepelt itt. A másodikat kitöröltem)

Hogyan jelentkezhetek?

Két módon tudsz az állásokra jelentkezni, és mindkettő hihetetlenül egyszerű. Válogathatsz az álláslehetőségek között és jelentkezhetsz a legjobban Hozzád illőekre.

Vagy kitölthetsz egy gyors regisztrációs lapot, és tanácsadóink azonnal elkezdenek készségeidnek és tapasztalatodnak megfelelő munkalehetőségeket keresni.