PARTNEREINKTŐL

 

"Az Adecconál a kapcsolattartóm Lángo Balázs. Személye és munkája óriási segítség nekem és cégünknek, mert akár a hirtelen fellépő humánerőforrás hiány kezelésében is számíthatok rá és gyors ügyintézésükre. Ismerik hová, milyen munkakörnyezetbe és kit keresek már egy kisebb beszélgetés után is, legyen szó mérnökről vagy raktárosról. Külön díjazom, hogy ha nehéz, keresett pozíció a betöltendő terület, előbb utána néznek tudják-e vállalni, nincs mellébeszélés, ígérgetés. Tiszta, profi, hatékony."

 Karvaly Zita

Ügyvezető helyettes

Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.

 

 

"4 hónapot dolgoztam együtt az Adecco-val.

Az elvégzett feladatokkal nagyon meg voltam elégedve.

Az árak a megbeszéltek szerint alakultak, nem voltak rejtett költségek.

A jövőben is szívesen dolgozok Veletek együtt."


Nagy Attila, HR Manager, CROWN Food Europe

 

MUNKAVÁLLALÓINKTÓL

 

„Köszönöm az Adecco-nak hogy a Citi ajánlatával megtaláltak. Az ajánlott pozíció mindenben megfelelt elképzeléseimnek és a kiválasztási folyamat során az Adecco végig magas szintű, professzionális támogatást nyújtott. Kérdéseimre mindig készségesen és teljes körűen válaszolt, szükség szerint képviselte érdekeimet, így én is ügyfélnek éreztem magam.”

 

Perőcsényi Éva

 

 

„Kapcsolatom az Adeccoval az idei év elején kezdődött egy személyes megkereséssel, ahol az Adecco felhívta figyelmemet egy számomra kínálkozó lehetőségre az Audi Hungária Motor Kft-nél. Részletes felvilágosítást kaptam a betöltendő feladatkörről, majd ezt követően több ízben telefonos interjú keretében - mely magyar és német nyelven zajlott - megtörtént az előszűrés, miután bekerült pályázatom a vállalathoz. A vállalatnál történt kiválasztási folyamat során az Adecco folyamatosan tartotta velem a kapcsolatot, hogy a toborzás folyamatában épp hol állok. Szívesen és készségesen állt kérdéseimmel rendelkezésemre.

 

Munkámmal elégedett vagyok és bízom benne, hogy az Adeccoval a jövőben is lesz lehetőségünk együttműködni.”

 

Bojnár Éva

 

 

„Az Adecco rendkívűl korrekten  és szakmailag magas színvonalon kezelte a Flextronics International Kft által meghirdetett Finance manageri pozícióra való jelentkezésemet.

 

A hirdetés megszövegezése önmagában bizalmat ébresztő volt, tartalmazta mindazokat az információkat, amelyek szükségesek voltak az érdeklődésem felkeltéséhez.  Rendkívül szimpatikus volt , hogy a hirdetésben feltüntetésre került a kontakt személy neve, telefonszáma  és nemcsak egy személytelen email cím volt található. Telefonos érdeklődésemre azonnal választ kaptam, hogy eséllyel pályázhatok a pozícióra. Ezt követően egy minden  részletre kiterjedő telefonos beszélgetésem volt az Adecco toborzójával, aki a kontakt emberem volt. Részletesen átbeszéltük a szakmai múltamat, végzettségemet, elvárásaimat. Nagyon jól esett, hogy a megküldött szakmai önéletrajzomon túl ténylegesen szóban érdeklődött az addigi pályafutásommal  kapcsolatosan.

Mindig korrekt és naprakész választ kaptam az interjúk időpontjára, helyszínére vonatkozóan.  Tényleges érdeklődést tapasztaltam az Adecco részéről. Személyes tapasztalatom alapján mondhatom, hogy ez teljesen megkülönbözteti az Adeccot a többi fejvadászt cégtől, ugyanis többször tapasztaltam, hogy semmi válasz, még egy elektronikus levél sem érkezett vissza a megküldött pályázattal kapcsolatosan.

 

Összességében elmondhatom, hogy a kezdeti nehézségeken túl (ami természetes) jól érzem magam a jelenlegi munkakörömben. A munka komplexitása és változatossága megfelel az elvárásaimnak és  lehetőséget biztosít szakmai továbbfejlődésemnek.

 

Összességében elmondhatom, hogy az Adeccoval rendkívül jó volt együttműködni, mert korrekt módon magas technikai színvonalon és rendkívül emberközpontúan  menedzselte a pályázatomat.”

Botos Ágnes

 

„Azért jó az Adecconál kölcsönzöttnek lenni, mert egy erős pénzügyi háttérrel rendelkező multinacionális cégnél dolgozhatok, ahol hivatalosan bejelentett állásom van. Alkalmazottai kedvesek, megbízhatóak és segítőkészek, bármilyen  - akár az állással, akár munkaüggyel kapcsolatos - kérdéssel fordulhatok Hozzájuk .”

 

Varga Katalin

 

 

Az Adecco Kft. szakmai, munkaügyi hozzáértésének köszönhetően sikerült megtalálnom a számításomat, és elhelyezkednem multinacionális környezetben, ahol kollégáim és főnökeim elismernek.

 

Bóday Melinda

 

 

„I am an Adecco employee.

I have been asked how I feel about this. Well to be honest, I like to be served by Adecco. Of course it is not much I ask from the Company: sending my income in time to my account and handing out my vouchers when I need them.

But Adecco is more. It is open for my questions, and gives me quickly the best answers.

Honestly: Adecco is the best what I could wish, and I am glad any time to give this feedback to any team, who wish to be informed about my experiences with the company.

Once again: Thank You!”


Gergely Nagyfugedi

 

 

„It's good to be an Adecco employee, because the tax declaration is done by their team, instead of us, that is a great help!

Our BKV monthly ticket and meal vouchers arrive always on time & last but not least they're always nice and friendly.”

Zsófia VIZI

 

 

„Közel 3 évet töltöttem az IBM-nél, az első évemet Adeccosként. Ha néhány szóval össze lehet foglalni, miért volt jó Adeccosnak lenni:
- mindig pontos volt az adminisztráció
- a személyed elérhetősége, professzionalitása és embersége miatt
- Adecco-s létem utáni 2 évemben is megmaradt a kapcsolatunk”

 

Katalin Majoros

  • adecco20060711 316
Adecco Hírek

2016. szeptember 21.

Új ügyvezető az Adecco Magyarország élén,…

Budapest, Magyarország: A világ vezető HR szolgáltatójaként működő Adecco, bejelentette Stefano Longo kinevezését, a…

Bővebben...

2016. március 25.

A fiatalok munkanélküliségének leküzdése a cél

Az Adecco idén, immár negyedik alkalommal rendezte meg “Street Day” névre hallgató programját, melynek…

Bővebben...

2016. március 18.

50 ambiciózus fiatal számára nyílt meg…

Egy fényes karrier ugródeszkája lehet a lehetőség annak, aki elnyeri a lehetőséget és az…

Bővebben...