Csatlakozzon hozzánk exkluzív digitális webináriumunkra április 17-én, 10:00 és 11:00 CET között!

Az Adecco Magyarország a StaffHouse International Resources-szal együttműködve büszkén mutatja be partnereink számára tervezett, workshopját, melyen bemutatjuk a külföldi munkaerő-toborzás folyamatát.

Miért érdemes részt venni?

  • Betekintés az iparág vezetőitől: Szerezzen ismereteket első kézből Domenico Marra, az Adecco Magyarország ügyvezető igazgatója és Marc Capistrano, a StaffHouse International Resources vezérigazgatója által. Gazdag tapasztalatuk és mélyreható ismereteik a nemzetiközi toborzás terén felbecsülhetetlen.
  • Átfogó témák: Merüljön el a magyar munkaerőpiac kulcsfontosságú témáiban, a Fülöp-szigeteki munkaerő toborzásának átfogó folyamatától kezdve, a jogi szabályozások bemutatásán át a kulturális integráció megértéséig. Ismerje meg a harmadik országbeli munkavállalók toborzásának gazdasági és társadalmi hatásait, és fedezze fel a jövőt alakító új trendeket.
  • Interaktív kérdezz-felelek ülés: Válaszoljon kérdéseire a külön erre a célra kialakított kérdés-felelet szegmensünkben. Beszélgessen közvetlenül előadóinkkal, hogy tisztázza kételyeit, kérjen tanácsot, vagy tovább vizsgálja a témákat.

Kinek érdemes részt venni?

Ez a workshop HR szakemberek, toborzási szakemberek, üzleti vezetők és mindazok számára készült, akik szeretnék megérteni a nemzetközi toborzás folyamatát. Legyen Ön jelenlegi partner, inaktív ügyfél, vagy leendő munkatárs, ez a workshop felbecsülhetetlen értékű lehetőség arra, hogy gazdagítsa ismereteit és hálózatot építsen ki az iparági szakértőkkel.

Az esemény részletei

  • Dátum: 2024. április 17.
  • Időpont: 10:00 – 11:00 CET
  • Helyszín: online – A linket a regisztrációval kapják meg

Biztosítsa a helyét most!

A regisztráció nyitott, de a helyek száma korlátozott. Biztosítsa részvételét ezen a kulcsfontosságú témáról szóló workshopon a még ma. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megismerje a külföldi toborzás előnyeit és szorosabb nemzetközi kapcsolatokat alakítson ki.

Regisztráljon most!