Kedves Munkatársaink, Jelöltjeink, Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Adecco Magyarország Kft. szolgáltatásai a koronavírus kapcsán kialakult veszélyhelyzet ellenére továbbra is fennakadások nélkül működnek, emellett minden olyan szükséges lépést és óvintézkedést megtettünk, amely munkavállalóink és partnereink maximális biztonságát szolgálják és az ügymenet zavartalan fenntartását lehetővé teszik.

Munkatársaink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb számunkra, így március 16-i kezdettel bevezettük az otthoni munkavégzést majdnem minden munkavállalónk részére. Irodáink a megszokott rendben, ugyan csökkentett létszámban, de nyitva tartanak, biztosítva ezzel a zavartalan szolgáltatást a szigorított biztonsági előírásoknak megfelelően.

  • Kollégáink biztonsági, rotációs rendszerben látják el a személyes jelenlétet igénylő feladatokat
  • Korlátozott létszám tartózkodhat egyszerre csak az irodában, 2 méteres távolságot tartva
  • Bejövetelnél mindenkinek kötelező az alkoholos kézfertőtlenítés
  • Naponta többször fertőtlenítőszeres takarítást végzünk minden helyiségben

Számos olyan lépést, rendszert vezettünk be, amely minimalizálja a személyes találkozást (online interjúztatás, tesztkitöltés stb.) ezzel biztosítva a toborzási folyamataink zavartalan működését.

A jelenlegi fokozott járványügyi helyzetben, amely az egész világot érinti, számos kérdés merül fel mindannyiunkban. Fontos számunkra, hogy a partnereink tudják, mi az Adecco részéről minden tudásunkkal, energiánkkal azon vagyunk, hogy támogassuk és segítsük Önöket ebben a kialakult és megrázó helyzetben. Legyen szó munkajogi, HR, bérszámfejtési, munkaügyi folyamatokkal kapcsolatos kérdésről, mi itt vagyunk és segítünk Önnek, forduljon hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban feltűntetett elérhetőségeinken,

 

Üdvözlettel,

Adecco