Dolgozzon a lehető legjobb munkaerővel!

Teljesítsen várakozásokon felül. Szárnyalja túl célkitűzésit. Győzze le versenytársait. Ezt mind megteheti, de ehhez többre van szüksége egy egyszerű emberi erőforrás szolgáltató cégnél. Önnek a legjobb tehetségeket átfogó hálózat kell.

 

Állásaink az Infineon Technologiesnál

Dolgozz Cegléden, szuper juttatási csomaggal!

Beszéljünk az Ön munkaerőigényéről.

Pontosan hány alkalmazottra van szüksége? Milyen típusú munkaköröket szeretne betölteni? Mikor szeretné, hogy a munkavállalók elkezdjenek dolgozni? Függetlenül attól, hogy kölcsönzési vagy közvetítési iparágról van szó, 5 vagy akár 5000 nyitott pozíciója van, egy olyan személyre szabott tervet készítünk Önnek, amely illeszkedik költségvetéséhez és bármikor szabadon alakítható. Ennek elfogadását követően azonnal megkezdjük a keresést, hogy mihamarabb megtaláljuk a megfelelő jelölteket.

Szolgáltatások, amelyekben kiemelkedők vagyunk

Assessment Center

Az Adecco az adott szervezetre kialakított és specializált technikákat alkalmazva választja ki a legmegfelelőbb jelelölteket.

Az Assesment Center során a jelöltek személyes jellemzőit és készségeit szisztematikusan megvizsgáljuk, amelyről objektív leírást készítünk. Ez tartalmazza a személyes és szakmai fejlődési lehetőségeket egyaránt. Az értékelésben a jelöltek kommunikációs készségei, valamint javasolt fejlesztési területei a pontos tréningek megnevezésével együtt kerülnek feltüntetésre, ezzel biztosítva a cégek számára a hosszú távú sikerességet.

Munkaerő-kölcsönzés

Gyakran adódik olyan helyzet egy vállalat életében, amikor hirtelen megnövekszik a munkaerőigénye, például egy szezonális tevékenység, egy váratlan megrendelés, egy új termék bevezetése, szülési szabadságok okán vagy akár nem várt betegségek és balesetek miatti távollétből fakadóan.

Amennyiben hasonló helyzetbe kerülne, az Adecco biztosítja a megfelelő segítséget, a szükséges munkaerő toborzásával és kiválasztásával. Sőt mi több, cégünk a kölcsönzöttek teljes munkaügyintézését átvállalja, minden jogi és törvényi keretet betartva.

Global Mobility

Nemzetközi partnereink közreműködésével az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk teljes körűen:

  • Az EU-s/nem EU-s állampolgárok Magyarországon történő foglalkoztatásának kialakítása
  • Külföldi oklevelek honosítása
  • Munkavállalási engedélyek beszerzése
  • Rövid és hosszú távú tartózkodási engedélyek intézése
  • Az adó-visszatérítés Magyarországra történő beérkezéskor/távozáskor
  • Családegyesítési eljárás
  • A családegyesítési eljárás
  • A magyar állampolgárok külföldön történő elhelyezésével kapcsolatos ügyek intézése
  • A szükséges tanústványok megszerzése
  • Nemzetközi csapatunk készséggel áll rendelkezésére nemzetközi munkaüggyel, szabályozással kapcsolatos kérdéseit illetően.

Tréning

Cégünk széles termékkínálattal rendelkezik képzések, tréningek és szervezetfejlesztés terén. Programjainkat az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően alakítjuk ki, a legújabb eljárások szerint.

Az Adecco Training a szervezet minden szintjére kész programokat biztosít, a fizikai készségek fejlesztésétől kezdve egészen a közép- és topmenedzsment képzéséig.

Hisszük, hogy partnereinket a teljes karrierútjuk során tudjuk támogatni, a munkaerő-kölcsézéstől egészen a szervezetfejlesztésig.

Tömeges kiválasztás

Ha bővíteni kívánja meglévő termelési kapacitását, vagy egy új vállalkozást kíván létrehozni, amelyhez szakképzett, a megfelelő készségekkel és képességekkel rendelkező személyzetet keres, az Adecco segít ennek kivitelezésében.

A tömeges kiválasztás nagy létszámú jelöltek toborzására alkalmas.
A módszer egy rendkívül összetett folyamat, amely komoly koordinációt igényel a pozíciók médiában történő hirdetésétől kezdve a hatékony szűrési folyamatok kialakításán át.

Az Adecco olyan technikákkal és eszközökkel rendelkezik, amelyek a jelöltek azonnali értékelését biztosítják, ezáltal tudjuk a kiválasztási folyamatot maximálisan az Ön igényeihez alakítani.

Az Adecco Cégcsoport

Az Adecco Cégcsoport a világ vezető HR szolgáltatásokat nyújtó cége. Az általunk kínált minőségi szolgáltatások tükrözik a magyar piac pontos ismeretét, valamint az ügyfél igényeinek mélységében történő megértését. Szolgáltatásainkat az 50 év alatt felhalmozott tapasztalat és tudás alapján alakítottuk ki, amelyeket folyamatosan a legmodernebb módszerekkel fejlesztünk.

Annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat még vonzóbbá és költséghatékonyabbá tegyük, folyamatosan új megoldásokat alakítunk ki ügyfeleink számára.

Az Adecco több mint 31.000 alkalmazottal, közel 5100 irodával, több mint 60 országban biztosít emberi erőforrás szolgáltatásokat.

Hozzáállásunk

Kíváncsi, hogyan tudjuk megtalálni bárhol és bármikor a legjobb munkaerőt?

Tudjon meg többet!

Rólunk

Szívesebben beszélünk Önről, de ha érdekli, akkor örömmel mesélünk magunkról is.

Tudjon meg többet!

Munkaerő-kölcsönző szolgáltatások

Kölcsönzés, try&hire, bérszámfejtés, RPO, on-site management.

Bármi másra szüksége volna? Üljünk le és beszéljük meg.

Tekintse meg szolgáltatásainkat

Lépjen velünk kapcsolatba

Nézze meg, milyen közel van Önhöz a legközelebbi irodánk.

Hazafelé vagy út közben nézzen be hozzánk.

Irodakereső

Ők minket választottak

Szeretne néhány tanácsot?

25/04/2024

Az Adecco Hungary Kft. elnyerte a TISAX tanúsítványt

18/07/2023 in HR Insights

CEOforOneMonth 2023 – Interjú a nyertessel

Benjamin Gorišek, szlovén joghallgató, Magyarország, Szlovénia és Szerbia CEOforOneMonth versenyének győztese 2023-ban. Benjamin egyedi nézőpontból szemléli a HR aktuális kihívásait. Korábbi tapasztalatokkal rendelkezik ezen a területen, és nagy érdeklődéssel fordul…
Tudjon meg többet!
29/06/2023 in HR Insights

Az inkluzív foglalkoztatás lényege

Mit jelent számunkra az inklúzió? A befogadás, másnéven inklúzió a kirekesztés ellentéte. Arról szól, hogy megértjük és tiszteletben tartjuk mindenki egyéni hátterét, tulajdonságait és körülményeit. Lehetővé teszi a különleges készségek…
Tudjon meg többet!
20/06/2023 in Hírek

Menekültek integrációja a munka világában

A gazdasági és társadalmi témák kéz a kézben járnak. A menekültek segítése a munkaerőpiacra való visszailleszkedésben nemcsak ezeknek a családoknak segít visszanyerni a stabilitás és biztonság érzetét, de a gazdaság…
Tudjon meg többet!
27/07/2022 in Hírek, HR Insights

Neurológiai sokszínűség

Gyakorlati útmutató a másként gondolkodó munkavállalók foglalkoztatásához és megtartásához A mai tehetségpiac, amelyet a Covid-járvány és a hozzá kapcsolódó újraértékelések végérvényesen megváltoztattak, valamint a növekvő munkaerőhiány és a készséghiány világszerte…
Tudjon meg többet!
További lehetőségek megtekintése

Álláskereső vagy?

Upsz. Ez az oldal a munkáltatóknak szól. Gyorsan ugorjunk át a nyitott álláslehetőségekre.

Álláslehetőségek