Gratulálunk Mohlasz Anitának!

By 11/07/2024Hírek

Gratulálunk Mohlasz Anitának, aki 2024 július elsejétől Head of Sales and Outsourcing pozícióban erősíti tovább az Adecco csapatát!

Anita a vállalatunknál eltöltött négy éve során rendkívül meghatározó karriert futott be. Sales Manager pozícióban érkezett hozzánk, pályafutását pedig nagyon gyorsan vezetői szerepbe kerülve, Branch Manager pozícióban folytatta, ahol csapata elkötelezettsége és példaértékű eredményei magukért beszélnek. Mára már cégvezetői szerepre lett hivatott, amelyhez őszintén gratulálunk!

Anita kivételes vezetői és stratégiai képességekről tett tanúbizonyságot korábbi munkakörében, így tökéletesen alkalmas erre a pozícióra. Kiváló készségei az értékesítés ösztönzésében, a csapatunk fejlődésének támogatásában és a különböző érdekeltekkel való hatékony együttműködésben felbecsülhetetlen értékűek lesznek jövőbeli céljaink elérésében.

Domenico Marra, az Adecco Magyarország Operációs Vezetője így nyilatkozott:

„Anita előléptetése megerősíti az ügyfelek és a munkavállalók közötti szoros szinergiát, és megerősíti az Adecco Magyarország elkötelezettségét, hogy mindenki számára karrierlehetőséget teremtsen. Sok sikert kívánok Anitának új szerepkörében.”

Biztosak vagyunk benne, hogy Anita kiválóan teljesít majd új szerepkörében, és nagy sikerre fogja vezetni értékesítési csapatunkat. Vezetői készségei, lelkesedése és eredményorientáltsága, szenvedélye és az eredmények elérése iránti elkötelezettsége kétségtelenül előre fogja lendíteni értékesítési stratégiánkat.

Köszönjük Anita, hogy csapatunk elkötelezett és inspiráló tagja vagy, és még egyszer gratulálunk a jól megérdemelt előléptetéshez. Alig várjuk, hogy lássuk, milyen lenyűgöző eredményeket fogsz elérni!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .