Újabb mérföldkő az információbiztonság terén

Örömmel jelentjük be, hogy az Adecco Hungary sikeresen megszerezte a TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange) tanúsítványt. Ez az eredmény alátámasztja elkötelezettségünket a legmagasabb szintű adatvédelem és biztonság iránt a munkaerő-közvetítés és munkaerő-kölcsönzés területén, különösen az autóiparban, ahol az információbiztonság kiemelkedő fontosságú.

A TISAX, amely nagyrészt az ISO27001 keretrendszerre épül, információbiztonsági intézkedéseink szigorú értékelését jelenti, biztosítva a kritikus adatok és eszközök védelmét. A tanúsítvány nem csupán a megfelelőség jelvénye, hanem az információbiztonsági kockázatok kezelésében alkalmazott proaktív megközelítésünk bizonyítéka, amely meggyőződésünk szerint valódi hozzáadott értéket jelent működésünkhöz és szolgáltatásnyújtásunkhoz.

Az Adecco Hungary számára a TISAX tanúsítás felé vezető utat egy világos elképzelés vezérelte: a fejlett biztonsági gyakorlatok beépítése a mindennapi működésünkbe. Célunk mindig is az volt, hogy túllépjünk a puszta megfelelésen. Azzal, hogy megbízható információbiztonsági keretrendszereket építünk be üzleti folyamatainkba, növeljük szolgáltatásaink megbízhatóságát, megvédjük az ügyfeleink adatait és megerősítjük a bizalmat – ami mind kritikus összetevő a humánerőforrás területén folyó versenyben.

Az autóipari ágazatban szerzett széles körű tapasztalatunk, valamint az információbiztonság mélyreható ismerete egyedülállóan képessé tett minket arra, hogy megfeleljünk a TISAX által támasztott szigorú követelményeknek. Ez a tanúsítvány nemcsak működési kiválóságunkat tükrözi, hanem olyan alapvető érték is, amely megerősíti kapcsolatainkat a legnagyobb autóipari ügyfelekkel, akik a legmagasabb biztonsági szabványokat követelik meg.

Domenico Marra, az Adecco Hungary Ügyvezető Igazgatója szerint:

„Miközben ezt a mérföldkövet ünnepeljük, szeretném hangsúlyozni a tanúsítvány stratégiai jelentőségét. Nem pusztán egy szabványnak való megfelelésről van szó, hanem a biztonság és a kiválóság kultúrájának beágyazásáról, amely működésünk minden aspektusát áthatja. Ez az eredmény tükrözi elkötelezettségünket az iránt, hogy ne csak teljesítsük, hanem túl is szárnyaljuk ügyfeleink és stakeholdereink elvárásait az adatvédelem és a biztonság terén.

A jövőre nézve kijelenthetjük, hogy vállalatunk elkötelezett amellett, hogy folyamatosan fejlesszük információbiztonsági intézkedéseinket, megelőzzük a lehetséges kockázatokat, és biztosítsuk, hogy az iparági szabványokat tekintve az élvonalban maradjunk. Ez a minősítés jelentős mérföldkövet jelent folyamatos küldetésünkben, hogy olyan kiváló munkaerő-közvetítési megoldásokat nyújtsunk, amelyekben az ügyfeleink feltétel nélkül megbízhatnak.

További információért arról, hogy ez hogyan befolyásolja szolgáltatásainkat és milyen előnyökkel jár ügyfeleink számára, kérjük, látogasson el weboldalunkra, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Lépjen kapcsolatba velünk

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .