Az Adecco egyik legfontosabb tevékenysége a társadalmi felelősségvállalás.
Törekszünk a hatékony, pártatlan, ökológiailag megfelelő, fenntartható működésre.

Win4Youth

A világ egyik legnagyobb humánerőforrás szolgáltatásokat nyújtó cégeként az Adecco Csoport célja, hogy felhívja a figyelmet az önkéntes munka és a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. Win4Youth elnevezésű programunk az egyik olyan kezdeményezés, mellyel igyekszünk példát mutatni más vállalatoknak.

A program célja, hogy lehetőséget biztosítson az Adecco dolgozók számára, hogy személyes sporttevékenyésgükkel támogassák hátrányos helyzetű gyerekek és felnőttek munkaerőpiaci melyzetét, elhelyezkedését a munka világában.

Az Adecco dolgozók szinte bármilyen sporttevékenységgel gyűjthetnek kilométereket, melyeket a Win4Youth alkalmazásba vezetnek fel. Ezzel dolgozóink mindegyike egyénileg is hozzájárul a nagyobb adományhoz, amelyet az Adecco Csoport a Plan International non-profit szervezetnek gyűjt, akik hátrányos helyzetű fiatalok oktatásával és folgalkoztatási kilátásaik javításával foglalkoznak szerte a világon.

Win4Youth programjainkkal és sporteseményeinkkel nem csak a közös jótékonykodásra, de a csapatépítésre is remek lehetőséget biztosítunk, emellett a mentális és fizikai egészség fontosságára próbáljuk felhívni a figyelmet.

A Win4Youth programról és a Plan Internationallal való együttműködésünkről részletesebben ezen a linken olvashat.