Az Adecco a világ vezető
humánerőforrás-szolgáltatásokat nyújtó cége

Az Adecco a világ vezető humánerőforrás-szolgáltatásokat nyújtó cége. Több mint 31.000 alkalmazottal, közel 5000 irodával, valamint több mint 60 országban biztosít emberierőforrás-szolgáltatásokat. Széleskörű szolgáltatási palettánkkal világszerte több mint 100.000 ügyfél igényeit elégítjük ki naponta.

Széleskörű szolgáltatásokat biztosítunk a munkaerő-kölcsönzés és közvetítés teljesen területén, a tehetségek hosszú távú karrierútjának biztosításától kezdve a szakértői tanácsadásig.

Az Adecco Cégcsoport központja Svájcban, Zurich-Glattbrugg városában található és a világ 500 legnagyobb árbevételével rendelkező cégeknek egyike. Sőt, mi több a vezető svájci tőzsdén, a SIX-en is jegyzett.

Állandóan változó világunkban az Adecco gyakorolja az egyik legnagyobb hatást a kiválasztási folyamatokra. Ezért kétféle módon közelítünk a munkaerőpiachoz, így válaszolva a növekvő keresletre a rugalmas és specializált munkaerőigény esetében:

Azoknál a pozícióknál, amelyek általános képességeket igényelnek, ügyfeleinknek testre szabott, egyedi szolgáltatásokat kínálunk fel, kiemelt hangsúlyt fektetve az iparági tapasztalatainkra, valamint a költséghatékonyságra. Ez a munkavállalókkal történő folyamatos és hosszú távú kapcsolattartást is magába foglalja.

Annak érdekében, hogy minden igényt a lehető legjobban kielégítsünk, professzionális tanácsadókkal dolgozunk, akik képesek a legmegfelelőbb munkaerő kiválasztására. Célunk, hogy hosszú távú munkakapcsolatot alakítsunk ki, ahol mind a munkavállalók, mind a munkáltató sokáig eredményesen működhet.

A legfőbb célunk, hogy szolgáltatásaink színvonalán folyamatosan javítsunk, működésünk hatékonyságát fejlesszük, valamint állandó, növekvő hozzáadott értéket teremtsünk partnereinek.

A világ vezető humánerőforrás-szolgáltatásokat nyújtó cégeként tisztán látjuk, hogy a hagyományos foglakoztatási módok folyamatosan változnak. Emiatt bátorítunk minden generációit arra, hogy ragadják meg az új lehetőségeket, amelyet ez a változás eredményez. Bíztatjuk őket, hogy rajtunk keresztül keressenek munkát, hiszen így ők is aktívan befolyásolhatják saját szakmai sikereiket.