A munkaerőpiaci lehetőségek folyamatos bővítésével a munkavállalók, a vállalatok, valamint a teljes társadalom jövőbeni esélyeit is maximalizáljuk, megfelelő talajt biztosítva a hosszú távú sikerességüknek.

Tevékenységünkkel támogatjuk:

  • Az egyének munkakeresését
  • A vállalatok emberierőforrás-szükségletét
  • A teljes társadalmat a foglalkoztatás javításának pozitív hatása által

Ebből kifolyólag az Adecco küldetése egy mondatban összesíthető: „Better work, better life”, azaz „Jobb munkával, a jobb életért”

Értékeink

Csapatszellem

Munkánk és kapcsolataink a kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapulnak. A "CSAPAT" mint fogalom az Adecco alapköveinek egyikét alkotja és kulcsszerepet játszik a tevékenységünkben.

Ügyfélközpontúság

Szakértelmünk biztosítja számunkra a lehetőséget, hogy egyénre szabott szolgáltatásokat kínáljunk fel és személyes kapcsolatokat építsünk ki. Ügyfeleinkkel, kölcsönzötteinkkel, valamint munkavállalóinkkal hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk.

Szenvedély

Szenvedélyünk a hivatásunk, vagyis az emberek: a kollégák, a jelöltek, valamint az ügyfelek. Minden nap emberek millióinak változtatunk az életén. Segítünk nekik munkát keresni, a szakmai tapasztalatukat fejleszteni, illetve jövőbeli lehetőségeik tárházát bővíteni. Egy szóval, amit csinálunk az nem egy egyszerű munka, hanem a szenvedélyünk.

Felelősségtudat

Az egyik legfőbb készségünk, hogy nyitott, felelősségteljes és szorgos emberekkel dolgozunk. Az Adecco átfogó célja, hogy jobb munkakörülményeket alakítson ki, amely most és a jövőben is szebb életet teremt, emiatt kiemelt figyelmet fordítunk a fenntartható fejlődésre. Cégünk alapelvei közé tartozik a törvényes, méltányos és egyenlőségen alapuló működés.

Vállalkozószellem

Tevékenységünket az innováció és a vállalkozószellem hajtja. Támogatjuk a kreatív megoldásokat. Ezzel az újító hozzáállással, valamint ambiciózus szemléletünkkel biztosítjuk a folyamatos fejlődést.

Vezető alapértékek

Kíváncsi természet

Munkatársainkat a folyamatos kíváncsiság jellemzi, aktívan keresik az új lehetőségeket, információkat és tapasztalatokat, ezzel biztosítva az új ötletek, szokások és pozitív változások megvalósulását.

Higgadtság

Munkatársainkat a határozott és megalapozott döntések jellemzik, amelyek statisztikai adatokon, elemzéseken, valamint környezeti elemek vizsgálatán nyugszanak. Ügyelünk arra, hogy a szubjektív vélemények, valamint személyes igények ne befolyásolják a szakmai döntéseket.

Meleg szív

Olyan emberekkel dolgozunk, akik tudják, hogyan érintsenek meg másokat, hogyan hozzák ki belőlük a legjobbat a megbecsülés és a tisztelet útján. Emellett azt is tudják, hogy hogyan tudják úgy vezetni őket, hogy a vállalati közös célokat magukénak érezzék és azok elérésére motiváltak legyenek.

Kemény munka

Olyan embereket foglalkoztatunk, akik szeretik a munkájukat és akik mindig örömmel tesznek többet, hogy elérjék céljaikat.