Az Adecco Adriatic and Magyarország régió új ügyvezető igazgatója

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, 2021 januárjától Jelena Zikic tölti be az ügyvezető igazgatói pozíciót az Adecco Magyarországnál, az újonnan alakult Adecco Adriatic és Magyarország régió klasztervezetőjeként.

Jelena Žikić korábban és az Adecco Adriatic (szerb, szlovén, horvát) klaszter-HR-igazgatója volt, innen nevezték ki klaszter CEO-vá, az Adecco EEMENA régiójában az első olyan női vezetőként, aki klaszter vezetői pozíciót tölt be.

A HR-ben a stratégiai és üzleti gondolkodást elsődlegesen szem előtt tartó szakember több mint 15 éves HR szakmai tapasztalatát a telekommunikáció, a bankszektor, a kereskedelem és a biztonságtechnika területén szerezte, így a HR megoldások terén átfogó háttérrel rendelkezik. Az a tény, hogy Jelena eddig a belső HR osztályt vezette, egyedülálló üzleti növekedési lehetőséget kínál minden érintett számára.

“„Nagyon boldog vagyok, hogy felkértek erre a kihívásokkal teli pozícióra ebben az amúgy nagyon izgalmas időszakban, mind az Adecco, mind a munka világa szempontjából. Az Adecco erős alapértékekkel, tehetséges szakemberekkel és egészséges szervezeti kultúrával rendelkező vállalat. Szakmai tapasztalatom során olyan iparágakban dolgoztam, amelyek jelentős változásokon mentek keresztül, és a jelenlegi helyzet újra fogalmazza a munka jövőjét. Nagyszerű alkalom a HR-ben dolgozni és részese lenni ennek a változásnak. Alig várom, hogy megosszam ezt a tapasztalatot, és a kollégáim által már elért fantasztikus eredményeire építhessem azokat”. - mondta Jelena az új szakmai kihívással kapcsolatban.”

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen elkötelezett személy lép ebben a kulcspozícióba, aki megfelel az Adecco Group összes értékének, és akivel nagyon produktív 2021 elé nézünk.

13.01.2021