Válaszolj néhány kérdésre,
kattints néhány gombra és már jelentkeztél is a meghirdetett állásra.

Tényleg pofon egyszerű a jelentkezés! Hidd el!

Töltsd ki a rövid jelentkezési lapot, küldd el az adataidat és hagyd, hogy mi keressük meg Neked a legjobb munkát. Vagy böngéssz az állásajánlatok között és jelentkezz Te magad. Te döntesz.

Igen, ez tényleg ennyire egyszerű.

Állasajánlatok
Általános regisztráció

Mit történik, miután jelentkeztél?

Most képzeld el, hogy elküldted nekünk a jelentkezésed.
Tényleg elképzelted? Helyes. Akkor lássuk, hogy valójában mit fogunk csinálni:

Átnézzük
a jelentkezésed

Találkozol a
toborzási tanácsadóval

Elkezded az
új munkád

GY.I.K.

Van esetleg eddig bármilyen kérdésed? Örömmel segítünk.
Nézd meg a válaszokat azokra a kérdésekre, amelyek leggyakrabban érkeznek hozzánk!

Fizetnem kell azért, hogy az Adecco-n keresztül találjak munkát?

Nem! A munkakeresés rajtunk keresztül teljesen díjmentes! Ha megtaláljuk Neked álmaid munkáját, az Neked nem kerül semmibe. És a CV tippek? Szintén díjmentesek. Felkészítés az interjúra? Még mindig díjmentes. Karriertanácsadás? Nulla forint. Bármit, amit csinálunk, az Neked semmilyen költséget nem jelent.

Hogyan találtok nekem munkát?

Minden azzal kezdődik, hogy elküldöd nekünk a jelentkezésed, vagy itt, a honlapon pályázol egy adott állásajánlatra. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy megfelelsz egy jelenleg nyitott pozíciónkra, felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszélünk egy találkozót, ahol jobban megismerhetünk.

A találkozás során készségeidről, tapasztalataidról és karriercéljaidról fogunk beszélgetni. Sőt, még arra is kitérünk, hogy miket szeretsz csinálni szabadidődben. Csak bátrán, figyelünk! Talán pont emiatt fogjuk megtalálni a legjobban Hozzád illő munkát. Ezt követően felmérjük a készségeidet, valamint leellenőrizzük a referenciáidat.

Végezetül felkészítünk a partnercégünkkel történő interjúra, hogy mielőbb elkezdhess dolgozni. Így működik a folyamat. Ugye, milyen egyszerű?

Hogyan jelentkezhetek?

Két módon tudsz az állásokra jelentkezni, és mindkettő hihetetlenül egyszerű. Válogathatsz az álláslehetőségek között és jelentkezhetsz a legjobban Hozzád illőekre.

Vagy kitölthetsz egy gyors regisztrációs lapot, és tanácsadóink azonnal elkezdenek készségeidnek és tapasztalatodnak megfelelő munkalehetőségeket keresni.