HR szolgáltatásaink

Az Adecco Cégcsoport a világ vezető HR szolgáltatásokat nyújtó cége. Az általunk kínált minőségi szolgáltatások tükrözik a magyar piac pontos ismeretét, valamint az ügyfél igényeinek mélységében történő megértését. Szolgáltatásainkat az 50 év alatt felhalmozott tapasztalat és tudás alapján alakítottuk ki, amelyeket folyamatosan a legmodernebb módszerekkel fejlesztünk.

Annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat még vonzóbbá és költséghatékonyabbá tegyük, folyamatosan új megoldásokat alakítunk ki ügyfeleink számára.

Az Adecco több mint 31.000 alkalmazottal, közel 5100 irodával, több mint 60 országban biztosít emberi erőforrás szolgáltatásokat.

További információ

Az Adecco széleskörű humánerőforrás-szolgáltatásokat kínál, többek között:

Lépjen velünk kapcsolatba!

Assessment Center

Az Adecco az adott szervezetre kialakított és specializált technikákat alkalmazva választja ki a legmegfelelőbb jelelölteket.

Az Assesment Center során a jelöltek személyes jellemzőit és készségeit szisztematikusan megvizsgáljuk, amelyről objektív leírást készítünk. Ez tartalmazza a személyes és szakmai fejlődési lehetőségeket egyaránt. Az értékelésben a jelöltek kommunikációs készségei, valamint javasolt fejlesztési területei a pontos tréningek megnevezésével együtt kerülnek feltüntetésre, ezzel biztosítva a cégek számára a hosszú távú sikerességet.

General Staffing

Quite often, every company requires additional personnel for various reasons, such as seasonal activity, unplanned orders, launching new products, fairs and exhibitions, maternity leaves, accidents, medical or annual leaves.

Adecco can make it easier for you, if you find yourself in one of these situations, by being responsible for recruiting and selecting the necessary staff. Moreover, being a legal employer, Adecco will take care of the staff administrative management.

Global Mobility

Nemzetközi partnereink közreműködésével az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk teljes körűen:

  • Külföldi oklevelek honosítása
  • Munkavállalási engedélyek beszerzése
  • Rövid és hosszú távú tartozódási engedélyek intézése
  • Az adó-visszatérítés magyarországi történő beérkezéskor/távozáskor
  • A családegyesítési eljárás
  • A magyar állampolgárok külföldön történő elhelyezésével kapcsolatos ügyek intézése
  • Nemzetközi csapatunk készséggel áll rendelkezésére nemzetközi munkaüggyel, szabályzással kapcsolatos kérdéseiben.

Tréning

Cégünk széles termékkínálattal rendelkezik képzések, tréningek és szervezetfejlesztés terén. Programjainkat az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően alakítjuk ki, a legújabb eljárások szerint.

Adecco Training a szervezet minden szintjére kész programokat biztosít, a fizikai készségek fejlesztésétől kezdve egészen a közép és topmenedzsment képzéséig.

Hisszük, hogy partnereinket a teljes karrierútjuk során tudjuk támogatni, a munkaerő-kölcsézéstől egészen a szervezetfejlesztésig.

Outsourcing Services

Amennyiben egy vállalat nem csak egy hagyományos toborzási szolgáltatást, hanem egy teljes körű komplex megoldást igényel, akkor ebben az esetben a kiszervezés hatékony megoldást nyújthat. Ilyenkor Adecco előre meghatározott toborzási, HR és egyéb szervezési feladatok elvégzését is átvállalja.

Bérszámfejtés

A bérszámfejtés kiszervezése számos előnyt jelent ügyfeleink számára. A tevékenység kiszervezése esetén az érintett munkavállalók a Megbízó állományához tartoznak, azonban a rendszeres és eseti jellegű bérszámfejtési, valamint a kapcsolódó adminisztratív tevékenységeket jelen szolgáltatás keretében az Adecco végzi el. Ezzel ügyfeleink időt és költséget takarítanak meg.

Szakembereink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, emellett a szoftveres és informatikai hátteret is biztosítjuk, így Önnek nem szükséges az ezzel kapcsolatos üzemeltetési költségekkel és feladatokkal sem számolni.

További információért lépjen velünk kapcsolatba!