Munkaerő közvetítés

Önnek sincs ideje és a cég ügyei helyett toborzással foglalkozik? Szüksége van egy olyan szakértőkből álló csapatra, akik megtalálják Önnek a legjobb és legmotiválatabb jelölteket? Örömmel segítünk, hisz mi pont ezért vagyunk itt.

Tapasztalt toborzóink állnak rendelkezésére. Számtalan csatornán, különböző módszerekkel keresik meg a legjobb munkavállalókat. A toborzás-kiválasztási folyamat minden lépését intézik Ön helyet.

Kapcsolat

Szerezze meg a legjobb munkavállalókat – még akkor is ha nem a keresnek munkát

A piac legjobbjaiért óriási a harc és közülük csak néhányan keresnek munkát pont akkor, amikor Önnek szüksége volna új munkaerőre. Valóban szeretné lekorlátozni lehetőségeit és csak aktív munkakeresők közül választani, vagy valóban a legjobb jelöltet szeretné az adott pozícióra?

Amennyiben úgy dönt, hogy a kereséssel megbíz bennünket, nem csak az aktív, hanem a piacon elérhető teljes, a pozícióra releváns munkavállalói körrel felvesszük a kapcsolatot. Hisszük, hogy a siker kulcsa, hogy minden pozícióban a legjobb ember üljön. E szellemben toborozzuk jelölteket.

További információ

Élvezze, hogy szakemberekkel dolgozik együtt.

A végső siker egy jól megtervezett folyamat eredménye:

Kezdjük Önnel!

Először felmérjük, hogy pontosan milyen embert keres, milyen a cég szervezeti kultúrája és milyen értékekkel és tapasztaltokkal szükséges rendelkeznie a jelöltnek.

Itt az idő interjúzni!

Pontosan felmérjük a potenciális jelöltek készségeit, képességeit, valamint motivációját. Telefonon veszük fel velük a kapcsolatot, amelyet egy hosszú személyes interjú követ.

Teszteljünk!

Számos személyiségi, kompetencia, valamint szakmai tesztet alkalmazunk, amelyek a jelölt alkalmasságát vizsgálják és validálják. Amennyiben Assesment Center kiválasztást szeretne, azt is biztosítjuk.

További információért lépjen velünk kapcsolatba!