Ünnepelje velünk 30.
évfordulónkat!

Az Adecco immáron 30 éve működik Magyarországon. A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően számtalan ügyfélnek tudtunk segítséget nyújtani különböző HR kérdésekben, beleértve a munkaerő-közvetítést, -kölcsönzést, a felsővezető kiválasztást, tanácsadást, outsourcingot, továbbá megannyi felmérést, tanulmányt és riportot, amelyet a világ egyik vezető humánerőforrás szolgáltatójaként a legrelevánsabb szakértők készítettek.

3 a magyar igazság!

Így a jeles 3. tízes évforduló alkalmából több ponton is kedvezményekkel szeretnénk kedveskedni Önöknek! Minden új és olyan ügyfelünk, aki 2021. szeptember 30. napját megelőző 1 évben nem állt sem munkaerő-kölcsönzésre, sem munkaerő-közvetítésre irányuló szerződéses jogviszonyban az Adecco Kft.-vel vagy annak bármely leányvállalatával:

1, Munkaerő-kölcsönzés: az első 3 havi számla végösszegéből 3% kedvezményt kap az első munkaerő elhelyezése után!

2, Munkaerő-közvetítés: 3%P kedvezményt kap az első elhelyezésből!

 

Részletek:

Új ügyfélnek minősül: minden olyan új ügyfél, aki 2021. szeptember 30. napját megelőző 1 éves időszakban nem állt sem munkaerő-kölcsönzésre, sem munkaerő-közvetítésre irányuló szerződéses jogviszonyban az Adecco Kft.-vel vagy annak bármely leányvállalatával és a kampány időszaka (2021. október 30. napjától 2021. december 31. napjáig) alatt az Adecco Kft.-vel munkaerő-kölcsönzésre vagy munkaerő-közvetítésre irányuló szerződést köt.

Munkaerő-kölcsönzés: Minden új ügyfelünk az első 3 havi számla végösszegéből 3% kedvezményben részesül az első munkaerő elhelyezése után.
első munkaerő elhelyezése: Az Adecco Kft. a munkavállalóval munkaerő-kölcsönzésre irányuló munkaszerződést köt és az érintett munkavállalót az új ügyfélnek első alkalommal ideiglenesen átengedi.
Az első 3 havi számla végösszegéből 3% kedvezmény: A kölcsönzési díj számítása akként történik, hogy a munkaerő-kölcsönzési keretszerződés alapján kiállított azon tárgyhónapra vonatkozó számla végösszegéből, amely tárgyhónapban az első munkavállaló elhelyezésre került, valamint a tárgyhónapot követő két hónap számlájának végösszegéből 3% kedvezmény havonta levonásra kerül. A kedvezménnyel legkésőbb 2022.03.30. napjáig lehet élni.

Munkaerő-közvetítés: Minden új ügyfelünk 3%P kedvezményt kap az első elhelyezésből.
első elhelyezés: Az Adecco Kft. közreműködésének eredményeként az új ügyfél egy új munkavállalóval munkaszerződést köt vagy a munkaerő-közvetítési keretszerződés szerinti sikeresnek tekintendő teljesítés valamely másik esete megvalósul (kivéve a jelöltbirtoklás és a továbbajánlás esetét).
3%P kedvezmény: A munkaerő-közvetítési keretszerződés alapján azon tárgyhónapra vonatkozó számla végösszegéből, amely tárgyhónapban az elhelyezés megvalósult, 3%pont kedvezmény levonásra kerül azzal, hogy a 3 százalékpont a munkaerő-közvetítési keretszerződés szerinti nettó sikerrátából jár, ide nem értve az alapdíjat, valamint a sort – Short lista díjat. A kedvezménnyel legkésőbb 2022.03.30. napjáig lehet élni.

A KEDVEZMÉNY IGÉNYLÉSE ESETÉN töltse ki az alábbi formot: