Adecco
Munkavállalói Kézikönyv

Nézd meg, milyen karrierre számíthatsz az Adeccoval, és hogy mi mit várunk Tőled.

Irányelvek

10/02/2017

Az Adecconál dolgozol munkaerő-kölcsönzöttként, vagy csak érdekel, hogy pontos milyen az? Töltsd le a Munkavállalói Kézikönyvünket, hogy többet megtudj irányelveinkről, folyamatainkról és hozzájuss egyéb lényeges információkhoz is.

Tudj meg mindent a munkakörről

A személyes Adecco-s tanácsadód a munkamegkezdése előtt az alábbiakra készít fel. Részletesen elmagyarázza és bemutatja a munkaköröd, ismerteti a helyszínt, jellemzi a munkatársakat. Ezen túl a Munkavállalói Kézikönyv ad pontos, írásos tájékoztatást a bérekről, a fizetendő adókról, valamint az elvárt magatartásformákról.

Megkönnyítjük a mindennapokat

Az Adecco kölcsönzöttjeként csak a munkáddal kell foglalkoznod, mi minden egyebet elintézünk helyetted a munkaidő nyilvántartásodtól egészen a betegszabadságodig. Bármilyen felmerülő kérdés esetén segítünk, hogy tényleg csak a hivatásodra tudj fókuszálni, és a munka öröm legyen, ne pedig adminisztráció.

Értékeljük a sokszínűséget!

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan környezetet teremtsünk, ahol értéknek tekintik az új látásmódot és az olyan megoldásokat, amelyek hozzáadnak az üzleti sikerekhez. Ebben a szemléletben toborozzuk és választjuk ki jelöltjeinket, és ezt tükrözik a közösségek, amelyeket építünk. További információt a Munkavállalói Kézikönyvünkben találsz.

Töltsd le a Munkavállalói Kézikönyvet!