CEO for One Month programunk keretében egy kimagasló jelentkezőnek lehetőséget nyújtunk, hogy egy hónapig betöltse a vezérigazgatónk helyét. Ezt a feladatot pedig a magyar, a szlovén és a szerb Adecco ügyvezetőinek mentorálása mellett végezheti majd, 3500 eurós fizetésért.

De milyen is pontosan a CEO for One Month?

CEO for ONE MONTH

Éld a vezetők életét!

A vezérigazgató az ország minden táján tárgyal ügyfeleinkkel, a szállodákat, az étkezéseket és más költségeket pedig a céges számlára írjuk. Ráadásul, az ezévi nyertes egyszerre lesz a magyar, a szlovén és a szerb Adecco CEO-ja is, így mindegyik országba ellátogathat.

Szép, és igaz is!

A CEO for 1 Month nyertese együttműködik majd a felső vezetéssel, hogy első kézből tapasztalhassa meg, hogyan születnek a nagyszabású üzleti döntések.Beleláthat egy multinacionális vállalat vezetésébe, és arra is esélyt kaphat, hogy hosszú távon dolgozzon nálunk.

Jelentkezem!

Törj a csúcsra!

A vezérigazgató egy különleges projektet dolgoz majd ki és mutat be, mellyel ringbe száll majd a globális Adecco Csoport CEO for 1 Month címéért, aminek keretében a teljes cégcsoport ügyvezető igazgatója, Alain Dehaze mellett tanulhat és dolgozhat Svájcban, valamint meglátogathatja majd a több, mint 60 ország Adecco irodáit.