Válasszon
Webinarjaink közül!

Megnézem a Webinar-okat!

A kölcsönzés jövője

Irányok és lehetőségek

Előadó: Hankesz Attila

A munkaerőkölcsönzés megannyi lehetőséget rejt magában, mégis hazánkban alig használunk olyan megoldásmódokat, amelyek külföldön már óriási népszerűségnek örvendenek. Hova tart a munkaerő kölcsönzés, és milyen nemzetközi irányok vannak, amelyek a költséghatékonyságon túl, folyamat optimalizást eredményezhetnek?

A kölcsönzési piac átalakulását és fejlődését a COVID19 vírus hihetetlen meggyorsította és az amúgy több éves transzformációt nagyban lerövidítette.

Mi a kölcsönzés jövője? Melyek ezek a megoldások? Mik pontosan ezek a lehetőségek? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Hankesz Attila, az Adecco Magyarország Onsite Managere, aki közel három éve vezeti az egyik legsikeresebb kölcsönzési projektet, amely bőven túl mutat a hagyományos kereteken. Hogy pontosan hogyan? A webináron minden kiderül.

Időpont: Június 18. csütörtök 9.30-10:00

Regisztrálj most!

Vezetők interjú szituációban

Vezetői karrierváltás a pandémia időszakában

Előadó: Papp Emma

Az interjú szituáció minden esetben egy új, kihívásokkal teli helyzet. Főként akkor, ha ritkán próbáljuk ki képességeinket és önmagunkat egy-egy ilyen helyzetben. Vezetőként mindenre kiterjedő felkészültség szükséges ahhoz, hogy a váltás sikeres legyen. Több szempontot érdemes mérlegelni. Mit érdemes számba venni? Hogy érdemes felkészülni?

Biztos Önnel is előfordult már, hogy azt érezte ez az az állás, ami tökéletesen illik Önre a leírás alapján, de valamiért az interjún mégsem sikerült ezt átadni a fogadó félnek és nem Önt választották végül. Vajon hol csúszik el a kommunikáció? Miért nem Ön lett a befutó?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ Papp Emma, aki 20 éve különböző területeken szerzett tapasztalatot vezetői pozíciókban és az elmúlt 5 évben, mint executive toborzás és kiválasztási tanácsadó segíti a vezetők elhelyezkedését, valamint karrier építését.

Időpont: Június 23. kedd 10:00

Regisztrálj most!

Kihívások és jövőképek az IT szakértők toborzásában

avagy milyen változásokat hozott a pandémia

Előadó: Rácz György

Talán sosem látott kihívások elé állította a munkavilágát a COVID19 vírus. Egyes szakmák és területek kiemelten keresettek lettek, szerepük még inkább hangsúlyossá vált. A digitalizáció és az internetes megoldások évek óta az IT szakmák keresettségét eredményezték, amelyet a pandémia tovább fokozott, hiszen egyik napról a másikra állt át a világ teljesen online működésre.

Vajon ez milyen kihívásokat eredményezett az IT toborzásban? Melyek a legjobb praktikák az IT szakember megtalálásában? És egyáltalán hogyan változtatja meg a pandémia a IT toborzás jövőjét?

Rácz György ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ. György több évtizedes IT tapasztalattal rendelkezik, mind itthon, mind külföldön. Az elmúlt 2 évben pedig a HR világában helyezkedett el, mint IT executive toborzás és kiválasztási tanácsadó.

Időpont: Június 25. csütörtök 9:30-10:00

Regisztrálj most!

Regisztrációhoz töltse ki az alábbi adatlapot.