Training & Development

Cégünk széles termékkínálattal rendelkezik képzések, tréningek és szervezetfejlesztés terén. Programjainkat az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően alakítjuk ki, a legújabb eljárások szerint. Az Adecco Training a szervezet minden szintjére kész programokat biztosít, a fizikai készségek fejlesztésétől kezdve egészen a közép- és topmenedzsment képzéséig. Hisszük, hogy partnereinket a teljes karrierútjuk során tudjuk támogatni, a munkaerő kölcsönzéstől egészen a szervezetfejlesztésig.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Coaching

A coaching új megoldási sémák létrehozását jelenti, amely segít a munkatársaknak, hogy felismerjék erősségeiket és kihozzák a legjobbat magukból.

Központban a női vezetők

A képzés célja, hogy a vezetőket fejlessze a tehetségek női munkavállalók felismerésében, kiemelésében, hogy sikeres karrierutat futhassanak be.

Karrier Fókusz

A program célja, hogy rávilágítsa a munkavállalókat, hogy karrierjük és szakmai fejlődésük a saját felelősségük és megtanítsa őket a karriercélok elérésének tehcnikáira.

HR nem HR-seknek

Vezetői képzés, amely bemutatja a HR mindennapi munkáját, valamint leírja a napi munkában alkalmazott alapvető HR elemeket.

Coaching

Szervezetünk tele van ragyogó tehetségekkel a fiataloktól kezdve a senior vezetőkön át, akik nap, mint nap komoly döntéseket hoznak, problémákat oldanak meg és embereket irányítanak. Ezek a kiválóságok folyamatosan újabb és újabb nehézségekbe ütköznek, kihívásokkal küzdenek meg.

Coaching megkönnyíti számukra, hogy ezeket az akadályokat a szereplők gördülékenyen vegyék és folyamatosan fejlődjenek. A coaching a gondolkodásunk megváltoztatását, új megoldási sémák létrehozását jelenti egyéni beszélgetésekben során. Az egyes coaching ülések felépítésükben egyformák, de tartalmukban mindig eltérők.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Központban a női vezetők

A befogadó kultúra kialakításában – ahol a nők reális célnak tartják a vezetői karrierutat –  kulcsfontosságúak a managerek. A vezetőknek aktívan kell támogatniuk a női tehetségeket, és lehetőséget kell biztosítaniuk számukra az előrelépéshez. A vállaltoknak folyamatosan segítenie kell a nőket, olyan környezetet teremtve, ahol gyakorlati képzések útján tudnak fejlődni.

A Központban a női vezetők program segít megtalálni és azonosítani azokat a női tehetségeket, akik magas potenciállal rendelkeznek, fejlődésüket meggyorsítva, azonnalli eredményeket és sikert biztosítva ezzel.  A program ezentúl tehetséggondozásra képzi a vezetőket, és megtanítja őket, hogyan küzdjenek meg azokkal a nehézségekkel, amelyekbe a nők ütköznek a munkahelyen.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Karrier Fókusz

A Karrier Fókusz program célja, hogy rávilágítsa a munkavállalókat, hogy karrierjük és szakmai fejlődésük a saját felelősségük. Ennek érdekében olyan stratégiaiprogramot dolgoztunk ki, amely lépésről lépésre végig vezeti a résztvevőket, azon az öt kulcsfontosságú ponton, amely segíti a saját tehetségünk és készségeink, valamint a szervezet igényinek tökéletes összehangolását.

A résztvevők a képzés során megtanulják: hogyan menedzseljék saját karrierjüket és szakami fejlődésüket, hogyan használják ki erősségeiket, hogyan fokozzák teljesítményüket növelve hozzáadatott értéküket, hogyan építsenek ki egy erős kapcsolatihálót, hogyan találjanak mentort, hogyan tűzzenek ki és érjenek el célokat és mindezeket, hogyan egyeztessék a szervezeti célokkal.

Lépjen velünk kapcsolatba!

HR nem HR-eseknek

Gyakran merül fel a kérdés, hogy hol van a határvonal a HR és a vezető között? Mikor és hogyan támogat a HR-es? Pontosan mi a napi feladata?

“HR nem HR-eseknek” A vezetői tréning, körbejárja a HR napi munkáját, azokat a területeket, hol támogatja a vezetők, munkatársak napi tevékenységét, bemutatja a HR belső szolgáltató szerepét a vállalat más területein dolgozó vezetők számára.

A tréningig résztvevők átfogó képet kapnak a HR napi alkalmazási területéről, gyakorlati példák útján megismerkednek a HR működésével és alkalmazásával. Letisztázódnak és egyértelművé válnak a HR folyamatokban egyes szerep-, valamint felelősségikörök.

Minden tréning egyedileg, az adott cég HR folyamataira épül fel.

Lépjen velünk kapcsolatba!

További információért lépjen velünk kapcsolatba!