Hogyan fordítsuk előnyünkre a távmunkát?

A koronavírus járvány a világon mindenkit érint, országszerte zártak be iskolák, óvódák, közösségi helyek. A legtöbb munkahely védve dolgozóit otthoni munkavégzést, Home Office-t biztosított a munkavállalóknak határozatlan időre, ezzel elősegítve a járvány elleni küzdelmet és védve munkavállalóik és hozzátartozóik egészségét.

Bár sok irodában eddig is volt már home office-ra lehetőség, mégis a teljes otthoni munkavégzés sokak számára ismeretlen, szokatlan lehet, sőt akár még káros is, hisz elszigeteli a munkavállaókat, magány okoz, nehezíti a mindennapos munkavégzést, folyamatokat bonyolít, csökkenti a munkatempót, valamint a hatékonyságot.

Mit tudunk tenni ez ellen? Hogyan tudunk távolról motiválni, fejleszteni csapatkohéziót javítani, hatékonyságot növelni vagy akár folyamatokat optimalizálni?

Dr. Juhos Andrea az Adecco Cégcsoport leányvállalatának, a Lee Hecht Harrison ügyvezető igazgatója, sok évtizedes HR, tréner és coach tapasztalattal rendelkezik ilyen és hasonló kérdésekben tud Önnek segíteni.

Kapcsolat
1

Hatékonyság növelése

2

Motiválás online eszközei

3

Folyamatoptimalizálás online

4

Csapatkohézió javítása

5

Elismerés, visszajelzés, fejlesztés online

Fordítsa Ön előnyére a távmunkát, tekintsen lehetőségként erre a kialakult helyzetre.

Dr. Juhos Andrea és az Adecco segít ebben.

Írja meg nekünk pár szóban, hogy milyen nehézséggel küzd, és szakértőink azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információért lépjen velünk kapcsolatba!