Kivételes vezetőre van szüksége? Szeretné gyorsan és hatékonyan megtalálni a legmegfelelőbb jelölteket cége számára? ​

Exkluzív, felsővezető kiválasztás szolgáltatásunk célja, hogy segítsünk Önnek megtalálni a legjobb jelölteket és a kiválóság útján értéket teremtsünk cége számára. Törekszünk arra, hogy mélységeiben megértsük az Ön igényeit és a helyi munkaerőpic sajátosságait, ezzel nyújtva hatékony és átfogó szemléletet.

Adott iparágakra specializálódott tanácsadóink segítségével szolgáltatásainkat az Ön egyedi igényeinek megfelelően, rugalmasan alakítjuk. Az alapvető felsővezető kiválasztás mellett hozzáadott értékű szolgáltatásainkból is profitálhat, mint például a piacelemzés, a vezetői tanácsadás, a versenyhelyzet elemzése vagy a piaci összehasonlítás. Emellett a vezetői értékelés, a vezetőségi audit, a kulturális felmérés vagy bármely más célzott vizsgálat is szolgáltatásaink széles tárházát gyarapítja.

 

 

Szolgáltatásaink​

 

EGYSZERI KIVÁLASZTÁS

Azon dolgozunk, hogy pontosan megértsük az Ön igényeit, ezzel lehetővé téve, hogy magasan képzett, kiváló jelöltekkel töltsük fel cége nyitott pozícióit.

FOLYAMATOS KIVÁLASZTÁS​

Exkluzív, elkötelezett kapcsolat a folyamatos munkaerő-közvetítéshez, melynek során szakértő tanácsadóink bármikor a  rendelkezésére állnak, amikor csak szüksége van rájuk.

ELKÖTELEZETT KIVÁLASZTÁS

Hibrid megközelítés, ami az egyedülálló szolgáltatást rugalmas pénzügyi megoldásokkal ötvözi. Lényege, hogy egy részleges fix díj ellenében veheti igénybe szolgáltatásainkat, és csupán akkor fizet egyszeri elhelyezési díjat, mikor üres pozíciója betöltésre kerül.

 

 

Miért válasszon minket?

 

Vezetői tanácsadás 

Hiszünk abban, hogy a sikeres kapcsolat alapja a megértés, az integritás
és a bizalom
. ​

A kiválasztás során tanácsadói szemléletben dolgozunk – figyelmesen meghallgatjuk igényeit, hogy a lehető legjobban megértsük az Ön helyzetét. Célunk, hogy megismerjük vállalkozását – mind kulturális, mind operatív szempontból – hogy testre szabott, az Ön számára tökéletes megoldást találjunk.

Helyi ismeretek

A sikeres felsővezető kiválasztás megköveteli
a helyi piacok ismeretét,
a mi partnereink pedig olyan üzleti vezetők, akiket erős szálak fűznek közösségükhöz. A helyi vezetés révén mélyen megértjük a felmerülő regionális problémákat, terepismeretünk pedig lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és pontosan reagáljunk
az Ön igényeire.

Hosszútávú partnerség​

Szerződéseink megkötésekor mindig hosszú távra tervezünk. Proaktívan, már
a megállapodás pillanatától kezdve egy sokszínű, tehetségekből álló hálózatot építünk
az Ön vállalata számára, hogy a jövőben ezzel csökkentsük a felvételi időt és mérsékeljük
a fluktuációt.

Személyes, mégis 
széles körű​

Egy butikcég rugalmas, személyre szabott szolgáltatásai mellett egy Fortune Global 500 vállalat kiterjedt kapcsolat-rendszerét, erőforrásait
és pénzügyi stabilitását kínáljuk. Ezek az előnyei annak, ha a világ egyik vezető HR szolgáltatójával dolgozik.