Munkaerőhiány leküzdése a Koronavírus ideje alatt

A globális koronavírus-járvány sok vállalat számára komoly munkaerőkihívást és átmenti vagy tartós munkaerőhiányt jelenthet.
Összegyűjtöttük azokat a lehetséges megoldásokat és megközelítéseket, amelyekkel felkészítheti vállalatát ennek elkerülésére.

Kapcsolat

Üzenet a Vezetőségünktől

Minden tudásunkkal, energiánkkal azon vagyunk, hogy támogassuk és segítsük Önöket ebben a kialakult és kihívásokkal teli helyzetben

Tudjon meg többet!

Hogyan tudunk segíteni?

Folyamatosan figyeljük és elemezzük partnereink és ügyfelelink körében a koronavírus miatt kialakult helyzetet.
Bátran állítjuk, hogy képesek vagyunk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani ezekben a nehéz időkben is, hisz a munkaerő kapacitások rövid távú növelése és csökkentése a legfőbb erősségünk.

Jelöltek felkutatása

Kiválasztás

Adminisztráció

Nálunk többet kap az egyszerű munkaerő-kölcsönzésnél, egy stratégai partnert. Tudjon meg többet!

Üzenet a Vezetőségünktől

Munkatársaink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb számunkra. Szolgáltatásaink a koronavírus kapcsán kialakult ellenére továbbra is fennakadások nélkül működnek. Ehhez minden olyan szükséges lépést és óvintézkedést megtettünk, amely munkavállalóink és partnereink maximális biztonságát szolgálják és az ügymenet zavartalan fenntartását lehetővé teszik.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy munkavégzés folyamán szigorúan betartjuk az összes  – az Egészségügyi Világszervezet, valamint a helyi egészségügyi szervezetek által – előírt szabályokat, és követendő protokollokat.

Mit teszünk:

  • A magyar állam és a WHO irányelveivel összhangban elfogadtunk és aktiváltunk egy speciális koronavírus-védelmi politikát (a belső és a külső rendezvények törlése, a szakmai és a személyes utazások felfüggesztése, átfogó távoli munkavégzési az egészségügyi útmutatások alapján).
  • A lehető legnagyobb mértékben követjük a helyi hatóságok és a #maradjotthon ajánlásait. Kollégáink rendelkeznek minden technikai eszközzel, ezzel biztosítva, hogy távmunkában is hatékonyan támogathassák az Ön igényeit.
  • Nyitvatartási idejük változatlan marad. Kollégáink azért vannak itt, hogy segítséget nyújtsanak a felmerülő kérésekben és zavartalan maradjon az ügymenet. Munkatársaink egy biztonsági, rotációs rendszerben látják el a személyes jelenlétet igénylő feladatokat
  • Folyamatosan interjúztatjuk jelöltjeinket annak érdekében, hogy az Ön munkaerő igényeit tökéltesen kielégíthessük bármely pillanatban. Minden olyan telefonkonferencia és online eszköz rendelkezésünkre áll, amely ezt biztonságosan lehetővé teszi számunkra.
  • Rendszeres kommunikációt küldünk munkatársainknak, partnereinknek és kölcsönzöttjeinknek, hogy minden felmerülő kérdést mielőbb megválaszolhassunk
  • Kidolgozunk és alkalmazunk egy vészhelyzeti protokollt a hatékony üzletmenet-folytonosság biztosítása érdekében.

A jelenlegi fokozott járványügyi helyzetben, amely az egész világot érinti, számos kérdés merül fel mindannyiunkban. Fontos számunkra, hogy a partnereink tudják, hogy a közel 30 éves tapasztalatunkra támaszkodva segítjük ügyfeleinket ebben kihívásokkal teli és nehéz helyzetben történő helytállásra.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére.

Kérjük töltse ki az alábbi kontakt formot és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

További információért lépjen velünk kapcsolatba!